FAQ

(Frequently Asked Questions)
+ Γιατί να επιλέξουμε εσάς;
Γιατί ασχολούμαι προσωπικά και είμαι δίπλα σας σε όλα τα στάδια του γάμου σας πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο να γίνομαι και εγώ μέρος σε μία από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής σας. Στόχος μου να σας απαλλάξω από το άγχος, να νιώσετε άνετα, να είστε ο εαυτός σας ώστε να απολαύσετε αυτές τις μοναδικές γεμάτες αληθινά συναισθήματα στιγμές. Η ιστορία σας είναι για εμένα μία συνεχής έμπνευση και ταυτόχρονα το κίνητρο για να δημιουργήσω και να σας παραδώσω τις καλύτερες φωτογραφίες της ζωής σας ώστε να τις θυμάστε για πάντα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι σήμερα καλείστε να επιλέξετε τον άνθρωπο που θα κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις σας τις οποίες θα βλέπετε για μία ζωή!
+ Χρησιμοποιείτε δεύτερο φωτογράφο;
Μερικές φορές ναι μερικές φορές όχι. Εξαρτάται από τις ανάγκες ενός γάμου αλλά και τις δικές σας προτεραιότητες. Όταν καλύπτω ένα γάμο σχεδόν πάντα υπάρχει ένα βοηθός ο οποίος συμβάλει σε αυτή την τόσο απαιτητική ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι με τη χρησιμοποίηση ενός επιπλέον φωτογράφου μας δίνεται η δυνατότητα να καταγράψουμε αρκετά καλύτερα και με περισσότερες λεπτομέρειες τη ροή ενός γάμου. Αυτό συμβαίνει διότι την ημέρα αυτή γίνονται ταυτόχρονα πολλά πράγματα. Τόσο οι προετοιμασίες, όσο και κατά τη διάρκεια της τελετής, αλλά και της φωτογράφισής σας η μία κάμερα θα μπορεί να κινείται πιο ελεύθερα και να καταγράφει λεπτομέρειες και αντιδράσεις των συγγενών και των φίλων σας δίνοντας μία άλλη αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα.
+ Επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες που θα μας παραδώσετε;
Όλες οι φωτογραφίες σας επεξεργάζονται μία προς μία από εμένα προσωπικά.
+ Πόσες φωτογραφίες θα παραλάβουμε;
Εξαρτάται από το πόση ώρα θα είμαι κοντά σας. Για έναν γάμο με προετοιμασίες και δεξίωση παραλαμβάνεται από 1000 έως 1200 εικόνες κατά προσέγγιση.
+ Σε πόσο χρονικό διάστημα θα δούμε τις φωτογραφίες μας;
Περίπου 20 ημέρες μετά τον γάμο σας θα ανέβουν στην προσωπική σας ιστοσελίδα με κωδικό πρόσβασης, την οποία σελίδα αυτήν θα μπορείτε να την βρείτε στο ΜΕΝΟΥ ΚΟΥΜΠΙ CLIENTS παραπάνω. Επίσης, αν επιλέξετε τον νέο μοντέρνο τρόπο παρουσίασης του γάμου σας μέσω του δικού σας website, που προσφέρουμε μέσω της συνεργασίας μας με την AR media, θα μπορούσαμε να παρέχουμε τις φωτογραφίες και το video σας και μέσω αυτού, για να μπορέσετε κι εσείς όμορφα και ευχάριστα να μοιραστείτε τον γάμο σας με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, με τον πιο μοντέρνο τρόπο που πλέον έχει γίνει trend στην εποχή μας, ΜΕ ΕΝΑ CLICK. Δείτε παραδείγματα στην σελίδα μου WEBSITES FOR COUPLES.
+ Πως γίνεται η επιλογή των φωτογραφιών για το άλμπουμ.
Έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Τις φωτογραφίες τις επιλέγετε εσείς. Εάν πάλι θελήσετε την προσωπική μου άποψη, ευχαρίστως. Υπάρχει μία επιβάρυνση για αυτήν την υπηρεσία αλλά απαλλάσσεστε από το άγχος και όλη τη χρονοβόρα διαδικασία. Σε αυτή τη περίπτωση διαμορφώνεται το τελικό αποτέλεσμα με τις διορθώσεις που θέλετε.
+ Τι γίνεται με τη διαδικασία σχεδίασης του άλμπουμ;
Ο σχεδιασμός του άλμπουμ γίνεται από εμένα καθώς βασίζεται σε συγκεκριμένα κριτήρια. Το άλμπουμ σας πρέπει να απεικονίζει όλη την ιστορία από την ημέρα του γάμου σας. Σχεδιάζεται σε απλές γραμμές και φόρμες για να παραμένει πάντα σύγχρονο και μίνιμαλ. Κάθε σαλόνι του απεικονίζει ένα θέμα ώστε να υπάρχει μία χρωματική αλλά και θεματική ισορροπία. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει μία ομαλή μετάβαση από το ένα θέμα στο επόμενο.
+ Θα έχουμε το copy right των φωτογραφιών;
Θα μπορείτε να εκτυπώσετε και να μοιραστείτε τις εικόνες σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το copy right σημαίνει ότι είμαι ο δημιουργός των εικόνων και ως επέκταση αυτού έχω και το copy right. Με σεβασμό στην προσωπικότητά σας ενδέχεται οι εικόνες σας να χρησιμοποιηθούν στα social media στην ιστοσελίδα μου, σε έντυπα ή σε μεγεθύνσεις στο χώρο παρουσίασής μου.
+ Παρέχετε υπηρεσίες βίντεο;
Και βέβαια. Οι συνεργάτες μου είναι επαγγελματίες με τα ίδια πιστεύω και τεχνικές γνώσεις ώστε να σας παραδώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
+ Χρησιμοποιείτε εναέρια μέσα ( DRONE );
Ναι, οι λήψεις γίνονται από επαγγελματία διπλωματούχο χειριστή και το drone είναι πάντα ασφαλισμένο. Γιατί προέχει η ασφάλεια του γάμου σας και των καλεσμένων σας. Πρέπει να παραδεχτώ ότι οι λήψεις που έχουμε από ένα drone είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Όμως για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει να υπάρχει ξεχωριστό άτομο το οποίο να φέρει εις πέρας αυτές τις λείψεις. Εάν πρέπει να διαλέξω μεταξύ ενός στιγμιότυπου από ένα αυθόρμητο συναίσθημα, ένα δάκρυ ή ένα χαμόγελο ενός δικούς σας ανθρώπου και ενός πλάνου από ένα drone, μάλλον θα ήθελα το πρώτο. Γιατί αυτό είναι που μένει μέσα στο χρόνο για να θυμόμαστε.
+ Μπορείτε να μείνετε περισσότερη ώρα;
Είναι λογικό να μην γνωρίζετε από πριν με ακρίβεια το πόση ώρα θα θέλατε να καλύψουμε τη δεξίωση του γάμου σας, γι’ αυτό και μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε τις ώρες παραμονής μας σύμφωνα με τα δικά σας θέλω.
+ Τι θα γίνει εάν αρρωστήσετε;
Εάν και στα 25 χρόνια παρουσίας μου σε γάμους δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Όταν αναλαμβάνω έναν γάμο, έχω και την ευθύνη να τον φέρω εις πέρας. Εάν κάτι τόσο απρόσμενο συμβεί τότε θα βρω έναν αντικαταστάτη μου, της ίδιας αισθητικής και σε συνεννόηση μαζί σας θα καλύψει τον γάμο.
+ Κάνετε γάμους εκτός Αθηνών;
Και βέβαια. Εκπληκτική ιδέα, εξάλλου η χώρα μας διαθέτει εξαιρετικούς προορισμούς που αρκετοί έρχονται από τόσο μακριά για να φωτογραφηθούν σε ένα μαγευτικό Ελληνικό τοπίο κάτω από το υπέροχο Ελληνικό φως. Για γάμους εκτός Αθηνών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για τις τιμές μου. Ρίξτε μια ματιά σε τοποθεσίες που είχα την εμπειρία να φωτογραφήσω και προτείνω ως αγαπημένες, για ολόκληρη την εμπειρία του γάμου σας, στην σελίδα μου BELOVED DESTINATIONS.
+ Εσείς και οι συνεργάτες σας είστε ασφαλισμένοι;
Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε επαγγελματίες φωτογράφοι και εικονολήπτες και για εμάς αυτό είναι δεδομένο.
+ Πως μπορούμε να σας κλείσουμε για την ημέρα του γάμου μας
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ένα ζευγάρι να είμαι ο φωτογράφος σε μία από τις ποιο όμορφες στιγμές της ζωής τους. Για τη δέσμευση της ημερομηνίας ένα ποσό του 30% πρέπει να καταβληθεί. Έπειτα ανάλογα με τη συμφωνία μας θα καθορίσουμε το υπόλοιπο ποσό πως θα δοθεί. Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας μου, στην CONTACT σελίδα μου, εδώ στο website, για να μου παρέχετε κάποιες πρώτες πληροφορίες για το event σας.

VISIT MY SHOP

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την τελειότητα, η τελειότητα όμως δεν είναι λεπτομέρεια.

Leonardo da Vinci.

Besides wedding and event photography, which is his primary occupation, Yiannis Amygdalos, is also involved with commercial and architecture photography, as well as with some art work, which is available for sale, as printables

COMMERCIAL WORK ARCHITECTURE PHOTOGRAPHY MY ART WORK / SHOP

During his many years of experience, Yiannis Amygdalos has worked and collaborated with many professionals in several industries. Some of them have become more than just collaborations. Meet Yiannis partners and suggested related services and activities.

BELOVED DESTINATIONS WEBSITES FOR COUPLES WEDDING GOWN DESIGNERS


T: +306972926761
E: info@yiannisamygdalos.com